Boek je afspraak Vraag je offerte

Linea Tegels Pro

De beste voorstellen van de meest ervaren partner

Concepten

Correcte prijs, duidelijke planning, uitmuntende service

Plaatsing

Totale ontzorging: álle details kloppen

Afwerking

Over ons

Linea is een familiebedrijf van de tweede generatie met de bouw in het bloed. Vader Marcel begon aanvankelijk met verkopen van tegels. Zoon Raf vervolledigde dat vanaf 2000 met plaatsing en afwerking. Intussen is Linea een one-stop-shop voor vloer- en wandbekleding.

Linea werkt voornamelijk voor aannemers en bouwpromotoren waarbij we het hele proces – van isolatie over chape tot tegelen – voor onze rekening nemen. Totale ontzorging dus.

Advies bij de materiaalkeuze door een architect en interieurarchitect, een sluitende planning en voldoende flexibiliteit bij de uitvoering, dat is bij Linea inbegrepen in het pakket. U ziet het: we onderscheiden duidelijk ons op het vlak van service, eerder dan met de prijszetting. Daarover zijn we open, net zoals we voor elk project open en duidelijk communiceren.

Wat we beloven, komen we na. Op ons kun je bouwen.

Waar wij zelf op bouwen?

  • Eerlijke prijzen
  • Topkwaliteit
  • Service, afwerking & na-service
  • Een uitgebreid assortiment
  • Uitstekend netwerk

Visie: Eer van het werk

Marcel en Raf Vanzeer hebben een passie voor verfijnd design en een hart voor de bouw. Ze halen voldoening uit een goed uitgevoerd project en vooral uit het esthetische resultaat. Daarom bezoeken ze regelmatig fabrikanten en houden het aanbod up to date. Topkwaliteit van de materialen en een plaatsing volgens de regels van de kunst zijn vanzelfsprekendheden.

Missie: Vaste waarde via partnerschap

Vanuit die ingesteldheid is het een haalbare ambitie om marktleiderschap na te streven in de wereld van de bouwpromotoren. Met een ontzorgende integraalaanpak en uitgebreid assortiment streeft Linea ernaar een vaste bouwpartner te worden. Het netwerk en de reputatie gebaseerd op duidelijkheid en service vormen daarvoor de basis

Projecten in de kijker

Ti utempor esequam aci adi as volorernatia dis quae quundenimus alique cus qui atur, et que nessitint. Um imus ut oditio volupictium quiberovit quidist, te venditassi quis sum quiditi orrovit aute viduciatent laut latemperit quia comnitatiur sam sam, offic te maxim aped mos ad quunt fugiametusci simus mo dolupta tionsequi as volorest, omniat.

Residentie Park Leopold, Sint-Truiden

Residentie Centalpa, Mol

Residentie Lumina, Lummen

Residentie Therosa, Hasselt

Residentie Vuurtoren, Knokke

Residentie Quartis, Genk

Residentie Centerview, Genk

Woon- en zorgcentrum Bocasa Heusden-Zolder

Onze partners

Reviews

06-06-2023

“Agnihillaut earum sundus, ea nesed entiur, optatur. Ore essequi.”

Bart Simpson
5/5
06-06-2023

“Agnihillaut earum sundus, ea nesed entiur, optatur. Ore essequi.”

Jan Smith
4/5
06-06-2023

“Agnihillaut earum sundus, ea nesed entiur, optatur. Ore essequi.”

Jan Janssen
5/5